Rawdhouse

Arrangementsinformasjon
Default file 1496180818

Rawdhouse er et nytt tungt og rocka band fra Sarpsborg/Fredrikstad-området som seiler inn med kredibel tyngde med sitt ferske debutalbum «Lights». Rawdhouse er blues i den tyngre og elektriske delen av skalaen fra der Marius Müller var med sin trio på 90-tallet eller der Leslie West var med sitt Mountain på 70-tallet. Tung bluesrock som krysser over til stoner-menigheten!

Konsertstart kl 22.00.

Rawdhouse begynte å spille sammen august 2014 og består av fire erfarne musikere  fra Sarpsborg/Fredrikstad. Bandet slapp nylig sitt debutalbum «Lights»m  og vi siterer fra anmeldelsen i Bluesnews:

Det er en inderlighet  og profesjonalitet her som forteller at Morten Rostad, Cato Rostad, Morgan Bjørnland og Ole Jens Hovda ikke er nybegynnere. Og at de har  hørt på både klassisk britisk blues og bluesgitar (hør Gary Moore-tilnærmingen på låter som «Mother» og tittelsporet), amerikansk  bluesrock (hør Joe Bonamassa-røtter på «Let’s talk» og drivende Spin  Doctors-nerve på «Options» der gitarist Jon Pettersen kjent fra Ronni  LeTekrø og Åge Sten Nilsen har lagt på en solo) og til og med norske Bjørn Berge-inspirasjoner på «Troubles behind».
Men det mest  morsomme med Rawdhouse er at de blander inn sterke rockekrefter som du  kan ha hørt i samme format fra Pearl Jam (og deres Mad Season-prosjekt  med vokalisten fra Alice In Chains) og utpreget stoner-rock. Hør for  eksempel de samme taktskiftene mellom vers og refreng som Agnete  oppsiktsvekkende og utradisjonelt gjorde med «Icebreaker» i årets Melodi  Grand Prix, bare her i et mye tyngre format med låta «Elements». Svært  tøft og originalt gjort!
Andre låter som «To the end», «Crazy town  matter» og «Spotlight fever» skulle få deg til å tenke på fete og tunge  stoner-rockeband som Spiritual Beggars. Tung rock, men den gyngende  bluesnerven er aldri lengre enn en låt unna. Forfriskende og ujålete  tungt rockende debut oljet med masse glimrende bluesgitar!

blues
bluesrock
rock

Restriksjoner

20 års aldersgrense.
Ta med medlemsbevis for medlemspris.

Ansvarsfraskrivelse

Kjøpte billetter refunderes ikke.